Comunicat del divendres, 08 de juny de 2018

1. L’Ajuntament informa que ja s’ha publicat el llistat provisional d’admesos i exclosos de la Borsa de Personal Administratiu. Les persones interessades tenen fins al 18 de juny per a presentar les esmenes a l’Ajuntament. Poden trobar tota la informació al tauler d’anuncis de l’Ajuntament o a la web municipal.

2. L’Ajuntament informa que demà dissabte, 9 de juny, al Monestir, es presentarà el llibre de Lourdes Boïgues «La revolta d’Adam», a les 19:00h.

3. L’Ajuntament de Simat informa als treballadors del regim general especialitat agrària interessats a treballar els propers mesos d’estiu, a l’empara del conveni del sepe amb les corporacions locals, que hauran d’estar inscrits com a demandants d’ocupació a l’oficina d’Alzira, com a màxim amb data 12 de juny.

4. L’Ajuntament de Simat de la Valldigna anima a la gent del poble, a apuntar-se al voluntariat ambiental de prevenció d’incendis forestals que es realitzarà pel terme municipal a partir del dia 1 de juliol. Les persones interessades es poden apuntar a l’Ajuntament fins al dia 15 de juny.