Comunicat de dimarts, 15 de maig del 2018

1. El CEIP Valldigna fa saber que les famílies dels xiquets i xiquetes nascuts al 2015, ja poden passar a arreplegar les sol·licituds per a matricular-los. Les sol·licituds es presentaran del 17 fins al 24 de maig.

2. L’Ajuntament informa que el proper dissabte, 19 de maig, al Casal Jove, es realitzarà un taller de jardineria gratuït per a xiquets i xiquetes. Les inscripcions ja es poden realitzar al Casal Jove en horari habitual, fins a demà dimecres, 16 de maig.

3. L’Ajuntament informa que s’ha publicat al Butlletí Oficial de la Província, les bases específiques rectores de les proves selectives que han de regir la convocatòria per a la constitució d’una Borsa d’Ocupació Temporal d’Administratiu. Les persones interessades poden presentar les sol·licituds fins al dimarts, 22 de maig. Més informació al tauler d’anuncis de l’Ajuntament i a la web municipal.

4. L’Associació de Jubilats i Pensionistes de Simat informa que el pròxim dia 12 de juny hi ha programat un viatge a Ontinyent. Les persones interessades poden apuntar-se els dimecres de 16:00h a 18:00h al Bar dels Jubilats. El preu és de 7 euros i l’eixida serà a les 08:00h des del Bar dels Jubilats.