Comunicat del divendres, 16 de febrer de 2018

1. El Forn Cafeteria Les Germanes comunica que la primera sessió del Club de Lectura «La Germana Lectora» tindrà lloc el dia 1 de març, a les 19:30h. El llibre a tractar serà «Els diaris d’Adam i Eva», de Mark Twain. Els interessats poden reservar els seus exemplars en la Biblioteca o en les papereries les Graes i el Cine.

2. L’Ajuntament informa que se suspenen totes les activitats de «Simat Esportiu» a partir de hui divendres, fins nou avís.

3. L’Ajuntament comunica que hui i demà dissabte, 17 de febrer, hi haurà un taller de màscares de carnestoltes gratuït al Casal Jove, per a tots els xiquets i xiquetes en horari habitual.

4. Es fa saber al poble que el diumenge, 18 de febrer, sobre les 10:30h passarà per Simat el X Gran Fons a la Valldigna. La prova tindrà l’eixida i l’arribada a Tavernes de la Valldigna.

5. L’Ajuntament comunica que s’ha adherit al Programa de Pràctiques Formatives per a joves de la Diputació de València en la modalitat Post, amb un beca destinada a persones menors de 35 anys, llicenciades, diplomades o graduades en Dret, Ciències Polítiques, Sociologia o Gestió i Administració Pública. Les persones interessades poden presentar les sol·licituds fins el 27 de febrer. Més informació a l’Ajuntament o a la web municipal.