Avís legal

Subscripció al ban municipal

Segons la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de caràcter personal, l’AJUNTAMENT DE SIMAT DE LA VALLDIGNA informa que les dades personals facilitades de forma voluntària a l’omplir aquest formulari quedaran incorporats de forma confidencial en la base de dades d’AJUNTAMENT DE SIMAT DE LA VALLDIGNA.

Així mateix al registrar-se, el usuari presta el seu consentiment perquè l’Ajuntament de Simat de la Valldigna utilitze les seues dades personals a fi d’informar-li sobre serveis i notícies que pogueren ser del seu interés, respectant, en tot cas, la legislació espanyola sobre protecció de dades. En el supòsit que l’AJUNTAMENT DE SIMAT DE LA VALLDIGNA preveja cedir les seues dades personals a tercers, obtindrà prèviament el seu consentiment informant-li de la finalitat a què es destinaran les dites dades.

Podrà exercir els seus drets d’accés, modificació, cancel•lació i oposició per mitjà de petició escrita dirigida a l’AJUNTAMENT DE SIMAT DE LA VALLDIGNA – Plaça Constitució, 1 – 46750 Simat de la Valldigna (València) o per mitjà de correu electrònic dirigint-se a:Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Formularis de contacte

Les dades de l’usuari no es quedaran guardades ni informatitzades en cap lloc, i només s’utilitzaran per a contestar-li.