• Inici
  • Actualitat
  • L’Associació de Jubilats i Pensionistes de Simat de la Valldigna ha celebrat una reunió informativa

L’Associació de Jubilats i Pensionistes de Simat de la Valldigna ha celebrat una reunió informativa

A la reunió van assistir els representants de la resta d’associacions de jubilats de la comarca de la Safor

Jubilats

La Junta Unió Democràtica de Pensionistes (UDP) es va reunir ahir amb l’associació de Jubilats i Pensionistes de Simat de la Valldigna i amb la resta d’associacions de la comarca de la Safor, representades pels seus presidents i secretaris, en una reunió per tractar diferents temes, entre els quals, fer una valoració de com ha transcorregut l’any. Sis pobles són els que componen la delegació de la Safor: Benifairó de la Valldigna, Favara, Simat de la Valldigna, Tavernes de la Valldigna, Xeraco i Xeresa.
Estes reunions se celebren cada dos mesos en una localitat diferent, de les mencionades anteriorment, els temes ha tractar estan relacionats amb nous projectes, com són, per exemple, amb eixides culturals, subvencions i/o loteries.
En total es reuniren 30 persones, entre les quals es trobava l’alcalde de la localitat, Víctor Mansanet; el president de l’Associació de Jubilats i Pensionistes de la comarca de la Safor, Arturo Vitoria; i el president de l’Associació de Jubilats i Pensionistes de Simat de la Valldigna Pep Gómez. Este últim, ha volgut destacar el treball dels components atès que per a ells el principal objectiu és «ajudar als jubilats i jubilades i a les persones majors en general a estar informades i també, el que pretenem és que els majors puguen realitzar activitats culturals i lúdiques».