• Inici
  • Actualitat
  • Francesc Clar, organitza el Ir. Concurs Internacional de Violoncel

Francesc Clar, organitza el Ir. Concurs Internacional de Violoncel

F. Clar luthier 5abn

Luthiers Clar de Beniparrell, empresa gestionada pel simater Francesc Clar Ferrando i especialitzada en la fabricació d’instruments musicals de corda, ha organitzat per al pròxim cap de setmana, el Ir. Concurs Internacional de Violoncel Luthiers Clar, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Beniparrell (l’Horta).

Luthier Clar-2

El programa del Concurs contempla diverses activitats, entre les quals hi ha un concert d’inauguració, previst per a demà, divendres, a la Casa de la Cultura de Beniparrell, en què participen prestigioses músics internacionals. Els dies 20 i 21 tindrà lloc el concurs de violoncels amb tres categories: La Categoria C, fins als 14 anys d’edat; la Categoria B, de 15 a 17 anys; i la Categoria A, de 18 a 27 anys. A més de tot això, es comptarà amb el servei de taller de luteria, dirigit pel mateix Francesc Clar, membre de l'Associació Espanyola de Lutiers i Arqueters Professionals (AELAP), i amb el restaurador d'arcs, Carles Clar.

Luthiers Clar és una empresa familiar, la qual naix de les inquietuds per la fabricació artesanal d'instruments de corda de Francesc Clar, qui es forma en diferents escoles de luteria d’arreu el món (Parma, Beijing, Nova York), des l'any 2005. Nascut a Simat de la Valldigna, té 27 anys d’edat, i resideix actualment a Nova Jersey (EUA).