• Inici
  • Actualitat
  • Simat participà amb èxit de públic en la Fira València Turisme 2016

Simat participà amb èxit de públic en la Fira València Turisme 2016

Sara i Inés casetafira2 Fira València Turisme 2016

  Caseta fira SaraRibera Agus i casetafira

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

L’Ajuntament de Simat de la Valldigna ha estat present amb gran èxit d’afluència en la Fira València Turisme 2016 (La Fira dels Comarques), la qual se celebrà a la ciutat de València el passat cap de setmana. En aquesta cita, Simat ha comparegut sota la marca de la Comunitat de Municipis de la Valldigna, de la qual forma part el nostre municipi per mitjà de l’Oficina de Turisme de Simat, dirigida per Sara Pastor, que ha donat a conèixer els productes turístics, les rutes, la gastronomia i el patrimoni natural i cultural del nostre poble i de la comarca.

L’esmentada fira ha ofert tota classe d’informació sobre els nostres productes i va fer el sorteig d’un cap de setmana d’allotjament en la casa rural Cal Ferrer. La persona agraciada ha estat obsequiada amb una visita guiada gratuïta pels Tresors de Simat, el Monestir de Simat, l’antiga Mesquita de la Xara i la Font Gran. La persona guanyadora també podrà gaudir d’altres ofertes turístiques que completen la visita a Simat i que han estat programades des de la Regidoria de Turisme, que ocupa l’edil Marga Palomares.


A la caseta instal·lada al costat de la Plaça de Bous i retolada amb la marca “Valldigna” va acudir un nombrós públic de diverses comarques, així com diferents autoritats provincials i locals, com ara el president de la Diputació, Jorge Rodríguez; la vicepresidenta, Ma. Josep Amigó; la diputada de Turisme, Pilar Moncho; la directiva d’Imelsa, Agustina Brines; la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Simat, Inés Coronel; el president de la Mancomunitat de la Valldigna, Vicent Ribera, i l’alcalde de Simat, Víctor Mansanet.