• Inici
  • Actualitat
  • L'Ajuntament de Simat distribueix material esportiu per un valor de 10.000 euros

L'Ajuntament de Simat distribueix material esportiu per un valor de 10.000 euros

materiaesportiu-crop

L’alcalde de Simat de la Valldigna, Víctor Mansanet, i el regidor d’Esports, Vicent Ribera, van presentar ahir en el saló d’actes de l’Ajuntament, el material esportiu que han adquirit per mitjà d’una subvenció de la Diputació de València, la quantitat de la qual puja a 10.000 euros. “Amb aquesta subvenció, tenim cobertes la major part de les necessitats que demandava el veïnatge”, indica l’alcalde.

Aquest material està destinat no només als usuaris i usuàries del Poliesportiu Municipal, sinó també a aficionats i aficionades que practiquen diverses modalitats esportives, inclòs l’aeròbic o el joc de la petanca, així com a escolars del Col·legi Públic Valldigna.

Entre el nombrós material adquirit per l’Ajuntament de Simat, hi ha un podòmetre, dues taules antivandàliques de ping-pong, sticks d’hockey, 25 raquetes de bàdminton, 12 balons de voleibol, 10 balons medicinals de cautxú cel·lular, 16 tubs de resistència, 15 banquetes amb seients per al camp de futbol, boles de petanca, balons d’handbol i de futbol, 40 cons semiesfèrics, etc.

Simat de la Valldigna, 27 de gener de 2016