• Inici
  • Actualitat
  • Mira-Para-Cotxe Parat-Creua, el ColeCamí de Simat, la ruta escolar segura

Mira-Para-Cotxe Parat-Creua, el ColeCamí de Simat, la ruta escolar segura

ColeCamí.jpeg

Mira-Para-Cotxe Parat-Creua. Vages des d'on vages, faces el camí que faces, et trobaràs una ruta segura al cole plena de senyals, tant pintats a terra com verticals, que t'assenyalaran el camí escolar correcte amb missatges per a arribar sa i estalvi.

Simat ja té senyalitzades les diverses rutes per les quals es pot arribar a peu a l'escola visques on visques i vingues des d'on vingues.

collage_senyals.jpeg

Gràcies a les labors de la regidoria d'Educació, l'alumnat del CEIP Valldigna "ja pot fer la seua ruta a l'escola de forma segura gràcies a tota una sèrie de senyals que informen els menors de què indicacions i accions deuen dur a terme per a evitar imprevistos i situacions no desitjades", declara la regidora Lucia Bataller.

9_tallada.jpeg

La ruta roja, la blava, la blanca... Depenent de la teua ruta al cole, trobaràs diversos senyals pintats en terra en diversos colors, amb la finalitat que la teua experiència d'anar i tornar de l'escola siga la més segura possible.

collage.jpeg

Punt d'encontre! Amb aquest senyal de la imatge que veus baix, sabràs que ho has aconseguit, JA ESTÀS AL COLE! Ara només et queda entrar i aprendre molt!

10.jpeg

GABINET DE PREMSA DE L'AJUNTAMENT DE SIMAT DE LA VALLDIGNA