• Inici
  • Actualitat
  • XI sessió de la Xarxa de Municipis per a la Posada en Valor de la Memòria Històrica a Simat

XI sessió de la Xarxa de Municipis per a la Posada en Valor de la Memòria Històrica a Simat

logos-fvmp-724x1024-Horizontal-300x110-1.jpg

Aquest dimecres 20 d'octubre des de les 10:30h del matí es celebrarà la XI sessió de la xarxa de municipis per a la posada en valor de la memòria històrica al saló de plens de l'Ajuntament de Simat.

El programa de la sessió serà el següent:

10:30h:

Benvinguda amb Víctor Mansanet (Alcalde), Ignacio Pérez (director general de Qualitat Democràtica) i Vicent Gil (Secretari general FVMP).

11h:

Actuacions de la xarxa. GESTIÓ I PROPOSTES amb Eugeni De Manuel (Coordinador General FVMP).

11:25h:

PRESENTACIÓ DE LLIBRES amb Francisco Ciutat un estratega excepcional, de Jorge Vera de Leyto; i Cartes a Olivier i Tu què feies per a ser antifranquista? de Didín Puig.
Presenta: Dolors Pedrós, Gerent Edicions 96. Pau Álvarez ilustrador.

12:30h:

CATÀLEG DE VESTIGIS DE LA GUERRA I DE LA DICTADURA amb Toñi Serna (Secretària Autonòmica de Cooperació i Qualitat Democràtica).

13:10h:

PAISATGE DE GUERRA EN SIMAT. CARTA DEL JOVE AFUSELLAT amb Emi Mahiques Donet, neta de víctima de la repressió franquista.

14h:

Comiat amb Ramiro Rivera Gracia, alcalde de Titaguas, Diputat Provincial de Valencia Memòria Històrica, i Rosa Pérez Garijo, Consellera de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica.

Es pot participar en la sessió tant de manera presencial com a través de webinar. Per a tots dos casos és preceptiu formalitzar la inscripció en: https://www.fvmp.es/xi-sessio-xarxa-de-municipis-per-a-la-posada-en-valor-de-la-memoria-historica/?lang=ca