Simat, poble lliure de violències masclistes

Simat_lliure_de_violències_masclistes.jpeg

El poble de Simat de la Valldigna s'uneix a la iniciativa
'Un estiu lliure de violències masclistes: NO estàs sola'.

L'objectiu d'esta campanya és fer una crida a la societat per a erradicar el masclisme dels nostres pobles, iniciativa llançada a nivell estatal des de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies amb la Delegació de Govern per a la Violència de Gènere, del Ministeri d'Igualtat, i impulsada per la Delegació del Govern en la Comunitat Valenciana i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies.

Treballem per a promocionar la igualtat d'oportunitats entre dones i homes i previndre la violència de gènere en totes les seues diferents manifestacions.

Des de l'Ajuntament de Simat es publicaran cartells al poble i als seus canals digitals de difusió amb informació per a les dones que puguen requerir l'ajuda d'un servei especialitzat com són tots els canals de comunicació amb serveis d'emergència i seguretat i un codi QR que obri el mapa de recursos de suport i prevenció davant casos de violència de gènere (WRAP) del Ministeri d'Igualtat.

Punt_Violeta_Simat.jpeg

Cal afegir ademés que Simat és també Punt Violeta Turístic, ja que la seua Oficina Tourist Info té el distintiu i la capacitació per a sensibilitzar al visitant, turista i resident, i atendre, informar i ajudar a aquelles víctimes de qualsevol tipus d'agressió sexista.

La seva finalitat per tant és la de conscienciar i prevenir sobre el respecte cap a les dones i erradicar l'assetjament i les humiliacions masclistes.