Dia Internacional de la Mare Terra

Regidoria de Medi Ambient Ajuntament de Simat de la Valldigna

Dia Internacional de la Mare Terra

Hui, 22 d’abril, se celebra el Dia Internacional de la Mare Terra amb l’objectiu de conscienciar a la humanitat sobre els problemes generats per la contaminació o la falta de conservació de la biodiversitat, entre d’altres.

Des fa uns anys estem obervant que els canvis provocats per l’home a la natura, com la deforestació, estan suposant un perill per a la Terra. Ella ens està demanant que actuem de manera immediata, ja que els oceans s’estan omplint de plàstics, han augmentat els incendis forestals i les inundacions i les temperatures estan variant de manera desmesurada.

Així, cada any, el món perd 10 milions d’hectàrees de boscos i al voltant d’un milió d’espècies animals i vegetals es troben en perill.

Cal tenir en compte que la salut del nostre planeta afecta directament la nostra salut i, per això, cal marxar cap a una economia més sostenible que funcione tant per a les persones com per a la Terra.

La pandèmia sanitària que estem vivint també ha afectat al planeta i, per això, està a les nostres mans canviar el seu futur perquè el planeta en què vivim és la nostra casa i la de les futures generacions.

 

Regidoria de Medi Ambient