• Inici
  • Actualitat
  • Simat prepara algunes activitats virtuals per al Dia de la Dona

Simat prepara algunes activitats virtuals per al Dia de la Dona

8m

Simat prepara algunes activitats virtuals per al Dia de la Dona

La Regidoria de la Dona i la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Simat de la Valldigna han preparat algunes activitats, que podran seguir-se a través de les xarxes socials del consistori, per celebrar el Dia de la Dona.

Les activitats començaran a les 9:00 h amb el vídeo «¿Per què celebrem el Dia de la Dona?», en què els integrants del Consell de Xiquetes i Xiquets del municipi debatran sobre el tema. A les 12:00 h, la regidora de la Dona, Almudena Donet, llegirà el manifest per reivindicar els drets de la dona.

Les activitats continuaran a les 17:00 h, moment en què es publicarà una entrevista audiovisual amb la psicòloga de l’associació Alanna, Rosa Mares, qui parlarà sobre el treball de l’associació, la importància de reivindicar este dia i mostrarà el seu testimoni com a víctima d’abusos. Per últim, a les 19:00 h, es publicarà un vídeo, a càrrec de l’acadèmia Feel Dance, gravat en diferents punts del municipi i on es mostraran alguns estils de ball.

A més, entre el 26 de febrer i el 8 de març, la ciutadania podrà realitzar la cursa per la igualtat amb un dorsal solidari a benefici de l’associació Alanna. I, des del 8 de març fins al 15 de març, es realitzarà a la Casa de la Cultura, l’exposició «Dones empoderades», on algunes de les dones del municipi seran les protagonistes.

La regidora, Almudena Donet, ha assenyalat que «malgrat les circumstàncies sanitàries, cal que el 8 de març siga un dia de reivindicació i, este any, encara que siga a través de les nostres xarxes, cal lluitar per la igualtat».