Simat té 15 positius per COVID-19

dades 24 gener

Simat té 15 positius per COVID-19

Segons les últimes dades de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, amb actualització del 24 de gener, el municipi de Simat de la Valldigna té actualment 15 positius per coronavirus. Això ha suposat una disminució de huit casos respecte a l’actualització anterior.

Tot i això, la situació continua sent complicada al Departament de Salut de Gandia, on hi ha 1.413 casos actius. Actualment hi ha 108 persones ingressades a planta i 25 a la UCI. Durant este cap de setmana s’han produït 16 defuncions a l’àrea de Salut de Gandia.

La situació a la Comunitat Valenciana i a l’estat espanyol també és d’extrema gravetat. Durant el cap de setmana s’han diagnosticat 93.822 positius i han mort 767 persones. En altres paraules, es podria dir que cada 3 segons s’ha diagnosticat un cas i cada sis minuts ha mort una persona per COVID-19.

L’alcalde de Simat de la Valldigna, Víctor Mansanet, assenyala que “encara que les xifres han baixat, no ens podem relaxar” i, per tant, “cal seguir complint les mesures per protegir-nos i protegir a la resta de la ciutadania”.