Simat té 15 positius per coronavirus

dades

Simat té 15 positius per coronavirus

Segons les últimes dades publicades per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, amb data del 17 de gener, el municipi de Simat de la Valldigna té actualment 15 casos actius de COVID-19 en els últims 14 dies. Això suposa una incidència acumulada de 450 casos per cada 100.000 habitants.

Per la seua banda, el Departament de Salut de Gandia contabilitza 1.150 positius durant els últims 14 dies i s’han produït 107 defuncions al llarg de la pandèmia, 5 d’elles en les últimes 24 hores.

Recalquem la greu situació sanitària que estem patint tant a la comarca com a la resta del territori espanyol i, per això, demanem a la ciutadania la màxima prudència i responsabilitat. Cal seguir les indicacions sanitàries (ús obligatori de la mascareta, llavat constant de mans i mantenir la distància social). És important evitar al màxim les reunions socials i familiars i quedar-se a casa el màxim temps possible. En cas de tenir símptomes, cal QUEDAR-SE A CASA aïllat i telefonar al Centre de Salut.