Situació de la COVID-19 al Departament de Salut de Gandia

logo 1 simat 14 x 16
Situació de la COVID-19 al Departament de Salut de Gandia
 
L’Ajuntament de Simat de la Valldigna recorda al veïnat la greu situació que està vivint-se tant al Departament de Salut de Gandia com a la comarca i al nostre municipi a causa de la COVID-19.
El passat cap de setmana, 16 i 17 de gener, es van produir deu defuncions en la comarca a causa d’esta malaltia (superant el centenar de morts al llarg de la pandèmia) i es van diagnosticar més de 500 positius a tota la Safor des del passat divendres. Actualment hi ha 130 persones ingressades a l’hospital Francesc de Borja, de les quals 20 es troben a la UCI.
Per això, demanem a la ciutadania que extreme les precaucions (ús obligatori de la mascareta, distància social i llavat constant de mans), evite les reunions socials i familiars i es quede a casa el màxim temps possible. A més, recordem que si teniu símptomes o heu estat en contacte amb un positiu (tot i que el resultat de la PCR siga negatiu), cal QUEDAR-SE A CASA.
És molt important seguir les recomanacions dictades per les autoritats sanitàries per tal d’evitar la propagació del virus.