• Inici
  • Actualitat
  • El veïnat de Simat es decanta per la salut pública en els pressupostos participatius

El veïnat de Simat es decanta per la salut pública en els pressupostos participatius

logo 1 simat 14 x 16

El veïnat de Simat es decanta per la salut pública en els pressupostos participatius

El veïnat de Simat de la Valldigna ha decidit que els pressupostos participatius s’invertisquen en salut pública, que afecta a diverses àrees de l’activitat municipal com sanitat, reciclatge, neteja viària, recollida d’excrements d’animals, atenció a persones amb discapacitat, informació, control i seguiment de la pandèmia, contaminació atmosfèria o campanyes informatives sobre el càncer de mama, l’alcoholisme o la drogodependència, entre d’altres.

L’enquesta, que es va iniciar el dilluns de manera telemàtica fins al divendres 15 de gener, ha contat amb 61 participants, 19 dels quals van escollir l’opció salut pública. La segona temàtica més votada ha sigut la relacionada amb les infraestructures.

L’alcalde de Simat de la Valldigna, Víctor Mansanet, ha declarat que «a causa de les circumstàncies sanitàries provocades per la pandèmia enguany no s’ha pogut celebrar l’audiència pública», tot i que afegeix que «en un futur es regularà la participació perquè siga més efectiva a través de mitjans telemàtics».