• Inici
  • Actualitat
  • Simat constitueix el seu primer Consell de Xiquetes i Xiquets

Simat constitueix el seu primer Consell de Xiquetes i Xiquets

consell x

Simat constitueix el seu primer Consell de Xiquetes i Xiquets

Dissabte, 14 de novembre, va tindre lloc en la Casa de la Cultura i seguint les més estrictes normes de seguretat i higiene, l’audiència pública de constitució del Consell de Xiquetes i Xiquets de Simat, format per menors d'entre 9 i 13 anys d'edat. Amb aquesta iniciativa de la Regidoria de Joventut i Participació, la qual va tindre el suport unànim de tots els grups polítics de la Corporació Local, «comença a caminar el primer òrgan de participació infantil del municipi», com destacà el seu titular, Joan Vicent Bañuls.

L’audiència pública va reunir els infants, prèviament escollits a l’escola, amb els representants de la Corporació i el secretari d'aquesta, els quals van animar a aquests a fer una bona feina per millorar el poble. L'acte va estar presidit per l'alcalde, Víctor Mansanet.

A més, l’audiència va servir per a realitzar la votació de la segona i la tercera viceprècidència del Consell (la primera l'ostenta el regidor de Joventut i Participació). Van ser elegides Paula Donet Polache de 6é, i Adriana Carozzi Miñana, de 5é, respectivament.

#SimatAmbElsNostresColors
#ConselldeXiquetesiXiquets