Simat celebra Halloween a casa

Halloween

Simat celebra Halloween a casa

La Regidoria de Cultura de Simat de la Valldigna ha animat als xiquets i xiquetes del municipi a celebrar la festivitat d’Halloween des de casa. Per això, ha demanat als més menuts que envien fotografies disfressats al Whatsapp de l’Ajuntament, les quals seran compartides posteriorment a les xarxes socials. D’esta manera, tots els participants rebran un detall els pròxims dies.

La iniciativa va sorgir després que l’Ajuntament, d’acord amb altres municipis pertinents al Centre de Salut de Gandia, decidira suspendre totes les activitats programades fins al 10 de novembre, entre les quals es trobava una representació teatral infantil el pròxim diumenge 1 de novembre a la Font Gran.

A més, des del Consistori s’ha demanat als xiquets que no es reunisquen ni acudisquen a les cases per demanar caramels amb l’objectiu d’evitar la propagació de la COVID-19.

La regidora de Cultura, Almudena Donet, ha assenyalat que «es tracta d’una festivitat molt arrelada entre els nostres xiquets, però hem d’adaptar-nos a la situació que estem vivint i, en estos moments, la salut i la seguretat és el més important». Tot i això, «animem a participar des de casa a totes i a tots i a celebrar-ho tots junts, encara que siga des de la distància», ha explicat Donet.