Unes 25 persones disfruten del tast de vins monàstics

2

Unes 25 persones disfruten del tast de vins monàstics

El passat diumenge 11 d'octubre, unes 25 persones van poder disfrutar d'una jornada d'activitats dins del V Encontre de Gastronomia Monàstica, organitzat per la Regidoria de Turisme i la col·laboració de Turisme Comunitat Valenciana.

La jornada es va iniciar amb la visita teatralitzada al Monestir de Santa Maria de la Valldigna, on els assistents van poder conèixer, de la mà d'alguns personatges de l'època, la història d'este lloc i van poder visitar algunes de les seues zones.

Posteriorment, es va realitzar el tast de vins monàstics, acompanyats d'embotit local preparat per la carnisseria Olegario. Durant el tast, els presents van poder conèixer el paper del vi en els monestirs de l'Edat Mitjana i, a més, van degustar cinc tipus de vins diferents.

Els participants havien d'emplenar una fitxa amb algunes de les característiques del ví, les quals eren comentades posteriorment i explicades per l'etnòleg encarregat de dirigir la cata.

Degut a les recomanacions sanitàries, es van seguir en tot moment les indicacions dictades per les autoritats i es va reduir l'aforament respecte a anys anteriors amb l'objectiu de mantenir la distància interpersonal.

1 3 5