Simat organitza un tribut a Queen

tribut queen

Simat organitza un tribut a Queen

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Simat de la Valldigna ha organitzat este divendres 2 d’octubre, a les 20:00 h, l’actuació Keeng, un tribut a la banda de rock britànica Queen. El grup està format per cinc músics experimentats i reconeguts dins l’escena alacantina que, en les seues paraules, pretenen ser fidels a l’esperit Queen.

Vora 300 persones podran gaudir de manera gratuïta de l’espectacle, ja que l’aforament és limitat i, a més, se seguiran les mesures sanitàries indicades front la crisi sanitària de la COVID-19. D’esta manera, cada assistent tindrà el seu seient numerat i haurà d’acudir a una hora determinada per evitar aglomeracions. A més, a l’entrada, se’ls prendrà la temperatura i hauran de desinfectar-se les mans.

La regidora de Cultura, Almudena Donet, ha recalcat l’èxit de l’actuació, ja que «les cançons de Queen arrosseguen a gent de diferents edats, tant xiquets menuts com gent major». A més, ha agraït la confiança del veïnat perquè «són conscients que des de l’Ajuntament estem treballant per poder garantir una cultura segura i donar suport a este sector afectat per la pandèmia i això queda demostrat amb la quantitat de públic que acudeix a cada espectacle».