Simat té dos positius per coronavirus

logo 1 simat 14 x 16
Simat té dos positius per coronavirus

Simat de la Valldigna té actualment dos positius per coronavirus, segons les últimes dades recollides per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública. Al Departament de Salut de Gandia hi ha 160 casos actius.

Per això, des de l’Ajuntament s’insta a la ciutadania a continuar complint les normes dictades per les autoritats sanitàries. Per la seua banda, l’alcalde del municipi, Víctor Mansanet, recalca que “prendrem totes les mesures que siguen necessàries contra aquelles persones que no acaten estes normes amb l’objectiu de garantir la seguretat de tot el veïnat”. Recorda l’ús obligatori de la mascareta, la distància social i el llavat constant de mans.
“No podem permetre que es repetisquen les xifres dels passats mesos de març i abril” i, per tant, “és tasca de totes i de tots aconseguir erradicar quan més aviat possible este virus”, assenyala Mansanet.
El Consistori es posa a disposició d’aquelles persones afectades i de les seues famílies per si necessiten alguna cosa. Recordeu que este virus el parem entre tots.