Dia Mundial de la Joventut

Regidoria de Joventut Ajuntament de Simat de la Valldigna

Dia Mundial de la Joventut

Ahir, 12 d’agost, celebràvem el Dia Internacional de la Joventut amb l’objectiu de promoure el paper de la joventut com a essència en els processos de canvi i, així, generar un espai per a generar consciència sobre els problemas als quals fan front.

El lema marcat enguany per l’ONU, “El compromís de la juventut per l’acció mundial”, té com a objectiu destacar les maneres en què el compromís dels joves a nivell local, nacional i mundial pot enriquir els processos i les institucions nacionals i multilaterals, a més d’identificar com millorar significativament la seua representació i participació en les institucions polítiques oficials.

Des de l’Ajuntament de Simat de la Valldigna ens sumem a esta celebració i agraïm la seua tasca en estos mesos tan difícils a causa de la crisi sanitària provocada per la COVID-19, ja que ells són una part fonamental en la nostra societat. Tots ells i elles juguen un paper fonamental per erradicar esta malaltia i en les seues mans està poder combatre-la com més aviat possible.

El regidor de Joventut, Joan Vicent Bañuls, ha destacat la tasca que porten a terme dia a dia, ja que “elles i ells són el futur del nostre poble i, per tant, hem de mostrar-los el nostre suport i aprendre d’ells”.