L’oficina de Turisme de Simat reobri les seues portes

turisme 2

L’oficina de Turisme de Simat reobri les seues portes

L’oficina de Turisme de Simat de la Valldigna torna a obrir les seues portes demà, dimarts 23 de juny, en horari de 10:00 h a 14:00 h, de dimarts a diumenge, després del seu tancament degut a la crisi sanitària provocada per la COVID-19.

L’oficina contarà amb totes les mesures de seguretat i higiene necessàries com una mampara de protecció, l’eliminació de la zona d’autoservei, l’ús de gels hidroalcohòlics i l’ús obligatori de mascaretes.

A més, tots els fullets i guies turístiques estaran en format digital i es podran consultar a través de l’aplicació turística per a mòbils, que conta amb rutes, audioguies i informació d’interés, i a través de codis QR, per descarregar-los directament. Tot i això, la informadora turística prestarà atenció a aquelles persones que ho necessiten.

El regidor de Turisme, Joan Vicent Bañuls, ha assenyalat que «pretenem reactivar un sector molt important per al nostre municipi i que va quedar paralitzat per la crisi sanitària» amb l’objectiu que «la gent torne a gaudir dels nostres paratges, però sempre mantenint les mesures per protegir tant a la ciutadania com als visitants».

 

turisme 3