• Inici
  • Actualitat
  • Simat es compromet a reduir les emissions de gasos contaminants abans del 2030

Simat es compromet a reduir les emissions de gasos contaminants abans del 2030

logo 1 simat 14 x 16

Simat es compromet a reduir les emissions de gasos contaminants abans del 2030

L’Ajuntament de Simat de la Valldigna ha rebut estos dies el document sobre el Pla d’Acció pel Clima i l’Energia Sostenibles (PACES) elaborat per un equip multiprofessional i que té com a objectiu reduir les emissions de gasos i altres elements contaminants més enllà del 40% per a l’any 2030. A més, este arxiu avalua els riscos i vulnerabilitats municipals derivats del canvi climàtic amb la finalitat d’adoptar una estratègia d’adaptació.

Entre els documents que hi figuren es troba un inventari d’emissions de referència, l’avaluació de riscos i vulnerabilitats derivats del canvi climàtic, el Pla d’Acció pel Clima i l’Energia Sostenible, un resum executiu del PACES i un document de comunicació i participació.

El PACES és un dels elements fonamentals per aconseguir els propòsits que marca el «Pacte de les alcaldies pel Clima i l’Energia». Es tracta d’una iniciativa de la Unió Europea, subvencionada per la Diputació de València, i que impulsa la lluita contra el canvi climàtic a escala local i al qual es va adherir Simat en juliol de 2016.