Simat organitza “Cultura a la fresca”

Cultura a la fresca 4

Simat organitza “Cultura a la fresca”

La Regidoria de Cultura de Simat de la Valldigna ha posat en marxa la iniciativa “Cultura a la fresca”, amb una sèrie d'actuacions musicals i teatrals durant els mesos de juny i juliol amb l'objectiu d'impulsar i donar suport a un dels sectors més colpejats per la crisi sanitària de la COVID-19.

Les actuacions començaran el dissabte 13 de juny amb el jove músic i veí del municipi Marc Ferrando, qui actuarà al pati del CEIP Valldigna. Els disssabtes 20 i el 27 de juny estaran dedicats al teatre amb “La ventafocs i les perdius escabetxades” i “Estimada Anuchika”.

Per últim, els músics simaters Josep Gómez i Sixte Escrihuela seran els encarregats de tancar el cicle de concerts el 4 i 11 de juliol.

Cada espectacle tindrà una duració aproximada d'una hora i l'aforament estarà limitat per garantir les mesures de seguretat marcades per la normativa vigent i, per tant, aquelles persones interessades hauran d'apuntar-se al Whatsapp 618 06 98 35 abans del dijous anterior a l'actuació.

La regidora de Cultura, Almudena Donet, ha assenyalat que “amb estes activitats pretenem reactivar la cultura sempre seguint les indicacions i, així, manifestar el nostre suport als artistes locals”.