Simat realitza el seu propi llibret de festes

Concurs fotogràfic 1

Simat realitza el seu propi llibret de festes

L'Ajuntament de Simat de la Valldigna ha posat en marxa un llibret de festes patronals, en què participarà tot el veïnat per recordar esta festivitat, que, degut a la crisi sanitària de la COVID-19, no es podrà celebrar el pròxim mes d'agost.

Cada setmana, des del consistori es proposarà una activitat per donar-li forma al llibret. La primera d'elles serà la confecció de la portada. Fins al 15 de juny, el veïnat pot enviar fotografies originals i representatives del municipi que seran compartides a les xarxes socials amb l'objectiu que la imatge que obtinga més “m'agrada” siga la portada del llibret.

Durant els pròxims dies, els simaters i les simateres també podran enviar relats, dibuixos i poesies relacionats amb les festes, fotografies d'algunes de les activitats d'altres anys com el ball de disfresses o la cursa popular o anècdotes d'anys anteriors, entre d'altres. A més, l'Ajuntament adjuntarà un recull de les activitats més importants que s'han realitzat al llarg de l'any i realitzarà un homenatge a alguns veïns del municipi que han destacat durant estos mesos.

La regidora de Cultura, Almudena Donet, ha assenyalat que “amb esta activitat pretenem que el poble recorde les nostres festes i se senta partícep, ja que la situació no ens ha permés tornar a reunir-nos al carrer”. Per això, “amb este llibret volem apropar-los les festes a casa”.

L'objectiu de l'Ajuntament és, una vegada finalitzat el llibret, compartir-ho a les seues xarxes socials i imprimir alguns volums per repartir-los al veïnat.