Simat finalitza les obres previstes

obres 2

Simat finalitza les obres previstes

L'Ajuntament de Simat de la Valldigna ha acabat estos dies algunes obres que portaven vàries setmanes realitzant-se amb l'objectiu de millorar els carrers del municipi. Així, al carrer de l'Om , i gràcies a les demandes dels pressupostos participatius, s'han substituït les voreres per aconseguir un espai accessible més urbà i, per altra banda, s'han canviat les canonades de fibrocement amb amiant i s'ha realitzat una nova estructura d'aigües pluvials. A més, en este carrer també s'ha executat una canalització per instal·lacions elèctriques o d'altres usos i s'ha dotat la zona de places d'aparcament per a persones amb dificultats de mobilitat.

El consistori també ha substituït la canonada que connecta el dipòsit municipal d’abastiment d’aigua potable fins l’encreuament al carrer d’Ovidi Montllor.

A més, s'està realitzant la il·luminació del camí situat a l'entorn de la tanca del Monestir de la Valldigna, que comunica amb l'emita de la Xara per visibilitzar els paisatges turístics i representatius del municipi. Estes obres s’havien ajornat en diferents ocasions degut a la seua proximitat a l’entorn del Monestir i l’ermita i permetran que es puga utilitzar per a actes culturals i formatius. Es tracta de la única mesquita àrab que existeix a la Comunitat i que encara conta amb el minaret.

Des de la Regidoria d'Obres Públiques i Urbanisme han destacat que “estes obres suposen una gran millora per al municipi, ja que, gràcies a elles, es millora l'accessibilitat i, a més, hem pogut complir amb les demandes dels pressupostos participatius”.

obres_1.jpg