• Inici
  • Actualitat
  • Simat realitza tests de la COVID-19 als treballadors municipals

Simat realitza tests de la COVID-19 als treballadors municipals

WhatsApp Image 2020-05-21 at 14.47.01

Simat realitza tests de la COVID-19 als treballadors municipals

L'Ajuntament de Simat de la Valldigna ha realitzat durant el dia d'avui, dimecres 21 de maig, tests de la COVID-19 als seus cinquanta treballadors i treballadores municipals amb l'objectiu de garantir la seua salut.

Estes proves permeteran conéixer l'exposició del treballador al virus, si es troba en una fase precoç de la malaltia, si està en fase activa de la infecció, en la fase de recuperació o si s'ha curat.

Es tracta d'una mesura més que el consistori està portant a terme per garantir la seguretat dels treballadors que es troben exposats. A més, l'Ajuntament ha instal·lat pantalles protectores en les taules dels empleats que contacten directament amb el públic.

El consistori també desinfecta cada dos dies els punts del municipi on hi ha major concurrència per part del veïnat i, per altra banda, tots els divendres, la brigada municipal polvoritza totes les vies públiques d'acord amb les orientacions i directives del Ministeri de Sanitat.

L'alcalde del municipi, Víctor Mansanet, ha assenyalat que “totes estes mesures són per protegir al treballador de l'Ajuntament i, sobretot, per protecció a la ciutadania que acudeix al consistori”.