Simat celebra el Dia del Llibre amb diferents activitats

dia del llibre

Simat celebra el Dia del Llibre amb diferents activitats

L'Ajuntament de Simat de la Valldigna ha organitzat diferents activitats a les seues xarxes socials amb motiu del Dia del Llibre.

El veïnat pot enviar fins al dimecres 22 d'abril vídeos llegint fragments de llibres que els agraden tant en valencià com en castellà per realitzar posteriorment un muntatge de tots ells i compartir-ho a Facebook i Instagram.

A més, alguns xiquets i xiquetes del municipi han participat en la realització d'un conte sobre la història de Simat, on cadascú d'ells ha llegit un fragment que serà compartit a les xarxes el 23 d'abril.

Alguns dels autors i autores del municìpi, com Isabel Canet, Lourdes Boïgues, Víctor Mansanet, Elia Saneleuterio i Eladi Mainar, també seran protagonistes durant esta jornada, ja que han sigut sotmesos a una entrevista, on ells s'han realitzat algunes de les preguntes i que serà compartida a les xarxes al llarg d'esta setmana.

A més, durant tot el mes s'han realitzat nombroses activitats com recomanar algunes lectures, formar frases amb diferents títols de llibres o intentar encaixar la cara en la imatge de portada amb el major realisme possible (book face).

dia del llibre 2