Simat celebra la setmana de l'amistat

dibuix amistat 1

Simat celebra la setmana de l'amistat

La Regidoria de Cultura de Simat de la Valldigna ha preparat estos dies algunes activitats per celebrar la setmana de l'amistat al municipi. Per això, la regidoria va demanar als més menuts que realitzaren un dibuix amb els amics que troben a faltar estos dies i el compartiren amb la resta de la població deixant un missatge.

Per altra banda, el veïnat serà el protagonista del videoclip “Qué bonito es querer”, de Manuel Carrasco, en què cada participant cantarà una estrofa d'esta cançó dedicada a l'amistat. Al final de la setmana, el muntatge serà compartit a les xarxes socials.

La regidoria també ha demanat fotografies al veïnat, on apareixen amb els seus amics i amigues per realitzar un vídeo en homenatge a ells.

La regidora de Cultura, Almudena Donet, ha explicat que “estos dies també trobem a faltar als nostres amics, les xerrades o fer-nos un café amb ells, entre d'altres” i “amb estes activitats fem que el confinament siga més soportable i recordem eixos moments”.

A més, per a este cap de setmana, la regidoria també ha proposat a la ciutadania que envie un breu vídeo en què expliquen quins són els primers plans que realitzaran quan acabe l'estat d'alarma.