COMUNICAT DE L’AJUNTAMENT DE SIMAT DE LA VALLDIGNA

logo 1 simat 14 x 16

COMUNICAT DE L’AJUNTAMENT DE SIMAT DE LA VALLDIGNA

L’Ajuntament comunica que s’ha procedit, a partir de hui, al repartiment a la població de mascaretes homologades, demanades fa uns dies a una empresa autoritzada.

Informem que tant la Policia Local, la Brigada Municipal com la resta de personal del Consistori ha utlitzat, des que es va decretar l’estat d’alarma pel Govern central, mascaretes enviades per la Generalitat Valenciana i la Diputació de València per al personal exposat (Policia, manteniment, cementeri) dels ajuntaments.

Informem que l’Ajuntament ha col·laborat de manera solidària amb un hospital públic i la residència d’ancians, i ha atès persones que han sol·licitat algun tipus d’ajuda a través de la Policia Local, Brigada Municipal i els Serveis Socials, l’activitat dels quals, junt amb la recollida de fem, no s’ha interromput durant tot este període.

Volem agrair la solidaritat de les dones i hòmens que, de manera voluntària, s’han adreçat a l’Ajuntament per prestar qualsevol servei o ajuda humanitària a persones vulnerables de la nostra comunitat veïnal. A elles expressem el nostre reconeixement i valorem la seua iniciativa i generositat.

També volem agrair la lleialtat i disponibilitat dels grups que integren la Corporació, així com la col·laboració de la Guàrdia Civil i el suport de comerços locals, autònoms, Centre de Salut, Farmàcia, treballadors i treballadores agrícoles, escoles i les persones particulars que, a iniciativa pròpia, han mostrat la seua generositat i han brindat la seua ajuda a l’Ajuntament.

Advertim que no es tolerarà i, si cal, es presentaran càrrecs contra la gent que difonga falsetats, emetisca insults o incite a l’odi en les xarxes socials, que afecten l’honorabilitat d’esta institució pública i els seus treballadors, treballadores o representants, els quals s’esforcen a fer la seua labor per preservar la salut, la convivència i la seguretat de la ciutadania.

Finalment, agraïm a tot el veïnat la seua col·laboració i actitud cívica, i demanem que es faça cas a les informacions o comunicats que s’emeten des de l’Ajuntament o els organismes i institucions oficials. Hem de ser, en estos difícils moments, responsables i disciplinats, i complir amb les recomancions i la normativa legal dictada per les autoritats competents a fi de combatre la pandèmia que patim.

Esperem la més ràpida recuperació dels malalts afectats pel Coronavirus (Covid-19) i expressem les nostres condolències a aquelles persones que, desgraciadament, han perdut algun familiar.

Quedant-nos a casa ens cuidem nosaltres i protegim la nostra família i el poble. Ens separem ara per superar junts esta crisi!

Simat de la Valldigna, 15 d’abril de 2020