Simat desinfecta els seus carrers

desinfeccio 1

Simat desinfecta els seus carrers

Els membres de la brigada municipal de Simat de la Valldigna estan portant a terme estes setmanes, en concret, des que es va declarar l'estat d'alarma per la crisi sanitària del COVID-19, les tasques de desinfecció del nucli urbà.

Així, cada dos dies, la brigada desinfecta, amb motxilles de deu litres, els llocs més freqüentats per la població com la farmàcia, el centre de salut o els supermercats. Per altra banda, una vegada a la setmana fan un baldeig de les voreres dels diferents carrers del municipi amb el tractor i la cuba municipal. Aquest baldeig és tractat amb el mateix biocida que el realitzat amb la motxilla (hipoclorit de sodi o lleixiu). No obstant això, en este cas, la polvorització es fa a major pressió i tenint en compte totes les zones de trànsit de vianants.

El regidor de Sanitat i Salut Pública, Jose Gregori, ha assenyalat que des del consistori s'estan prenent totes les mesures indicades pel govern d'Espanya i el Ministeri de Sanitat per tal d'evitar la propagació del coronavirus i mantenir la seguretat de la ciutadania.

desinfeccio 2 desinfeccio 3