Veïns de Simat s'ofereixen a ajudar a la gent major

VOLUNTARIAT

Veïns de Simat s'ofereixen a ajudar a la gent major

Uns vint veïns de Simat de la Valldigna s'han oferit de manera voluntària a realitzar la compra, anar a la farmàcia o atendre altres necessitats bàsiques de persones majors o que pertanyen a col·lectius vulnerables i estan sols durant estos dies de confinament.

La iniciativa va nàixer després que s'activara l'estat d'alarma al territori espanyol degut a la propagació del coronavirus COVID-19. D'esta manera, estos voluntaris podran acudir a realitzar la compra d'estes persones dos vegades a la setmana seguint les indicacions que ha establert el consistori.

Per la seua banda, els Serveis Socials del municipi seran els encarregats d'estudiar cada cas que s'hi presente amb l'objectiu d'estudiar si compleixen els requisits.

L'Ajuntament actuarà d'intermediari entre les dues parts per garantir que es compleixen les normes, entre les quals es troba adquirir únicament productes de primera necessitat i acudir als supermercats durant les hores de menys afluència.

L'alcalde del municipi, Víctor Mansanet, ha assenyalat que amb estes iniciatives es pretén que la gent major evite eixir al carrer, ja que es tracta de persones amb major risc.