• Inici
  • Actualitat
  • La Casa de la Cultura acull la presentació del llibre "L’educació"

La Casa de la Cultura acull la presentació del llibre "L’educació"

630fa896-cc98-41fb-b244-54bb80bbc1fe

La Casa de la Cultura acull la presentació del llibre L’educació

L’obra fa un recorregut per la història de les institucions educatives i l’estat actual

El professor de música, Carles Hernàndez, i el professor d’antropologia social de la Universitat de València, Francesc J. Hernàndez, van presentar el passat dissabte 22 de febrer el llibre L’educació a la Casa de la Cultura de Simat de la Valldigna. Esta obra és un estudi sobre l’estat actual de l’educació i de l’aprenentatge al País Valencià i a l’estat espanyol fent un recorregut des de la història de les institucions educatives i la proclamació del dret a l’educació fins a les noves orientacions sobre l’aprenentatge com a condició humana o la seua relació amb les biografies. A més, també es tracten les lògiques dels sistemes educatius, el paper dels docents i la relació en l’entorn, entre d’altres coses.

Segons els autors d’esta obra, editada per la institució Alfons el Magnànim, «pretenem aprendre sobre l’aprenentatge, estudiar les persones que estudien, les que s’afanyen per ensenyar i conéixer més sobre el món de l’educació».

En el debat també hi van intervindre la directora del CEFIRE de Gandia, Manuela Faus; el subdirector de l’Institut Alfons el Magnànim, Enric Estrela; el president de la Mancomunitat de la Valldigna, Josep Antoni Alberola, i l’alcalde de Simat, Víctor Mansanet.