Concurs fotogràfic "Què és per a tu Simat?"

concurs fotos cartell

Concurs fotogràfic "Què és per a tu Simat?"

L’Ajuntament de Simat de la Valldigna ha organitzat un concurs fotogràfic per als veïns i veïnes del municipi que tinguen 18 anys o menys.

Els concursants, a través de la fotografia, han de manifestar què significa Simat per a ells. D’esta manera, la imatge ha de girar entorn el municipi, ja siga un lloc, un aspecte del municipi...

A continuació vos deixem les bases:
- Cada participant podrà portar un màxim de dos fotografies
- Sols podran participar aquelles persones empadronades al municipi que tinguen 18 anys o menys
- Junt a la fotografia, s’ha d’adjuntar un document on aparega el nom, cognoms, DNI, telèfon de contacte i edat del participant
- Les fotografies han de ser originals
- Les imatges poden ser en horitzontal o vertical
- Els participants poden deixar les seues fotografies a l’Ajuntament de Simat, de dilluns a divendres, de 9:00 a 14:00 h, fins el 8 de març o a través d’un missatge a les nostres xarxes socials:
▶Facebook: Ajuntament de Simat de la Valldigna
▶Instagram: @ajuntamentsimat
▶Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
▶Whatsapp: al telèfon del ban

▶A l'Ajuntament de dilluns a divendres, de 9:00 a 14:00 h, fins el 8 de març. 

- El termini de presentació finalitza el 8 de març

Una vegada entregades les imatges, tots els concursants accepten que les seues fotografies siguen exhibides a partir del 8 de març a la Casa de la Cultura de Simat de la Valldigna en una exposició fotogràfica, on els visitants.

Fotografia guanyadora
Les fotografies presentades seran exhibides a la Casa de la Cultura durant una setmana. L’Ajuntament establirà dos dies per a que el veïnat puga votar presencialment la seua imatge preferida a la Casa de la Cultura, de manera anònima, presentant el DNI. Estos vots suposaran un 70% de la decisió final.

El 30% restant correspondrà a un jurat (tres treballadors de l’Ajuntament de Simat de la Valldigna) que, de manera anònima, decidiran quina és, al seu parer, la millor fotografia. Així, el vot de cada representant suposarà un 10% de la baremació final.

La participació en el concurs suposa la plena acceptació de totes les bases i de la resolució de la fotografia guanyadora. En cas de no complir-se algun punt, la fotografia serà descartada.