• Inici
  • Actualitat
  • L’intel·lectual Gustau Muñoz reflexiona sobre política i memòria al Monestir

L’intel·lectual Gustau Muñoz reflexiona sobre política i memòria al Monestir

cartell gustau muñoz

L’intel·lectual Gustau Muñoz reflexiona sobre política i memòria al Monestir

L’autor valencià tractarà temes actuals a partir de la seua obra «Corrents de Fons»

El Monestir de la Valldigna acollirà este dissabte 8 de febrer, a les 19:30 h, una conferència de l’intel·lectual valencià Gustau Muñoz. L’autor reflexionarà sobre temes d’actualitat com la política i la memòria a partir de la seua obra «Corrents de fons».

«Corrents de fons» reuneix un conjunt de textos des de la perspectiva de la cultura, la societat i la política dins del context valencià i global amb referències a alguns autors valencians com Vicent Blasco Ibáñez, Joan Fuster, Rosa Serrano o Josep V. Marqués.

Muñoz, que va nàixer a València el 1951, és economista, assagista i codirector de la revista L’Espill. A més, ha sigut traductor i editor a la Institució Valenciana d’Estudis i Investigació, on va ser cap de redacció de la revista Debats. Entre les seues obres es troben «Intervencions entre cultura i política», «A l’inici del segle. Un dietari de reflexions» o «Herència d’una època».

Esta conferència s’emmarca dins les activitats organitzades per la Mancomunitat de la Valldigna per reflexionar sobre l’actualitat i, en este cas, sobre la política i la memòria al País Valencià.