• Inici
  • Actualitat
  • El Monestir de la Valldigna acull un debat sobre la globalització

El Monestir de la Valldigna acull un debat sobre la globalització

globalitzacio 

El Monestir de la Valldigna acull un debat sobre la globalització

El Monestir de la Valldigna va acollir el passat dissabte, 11 de gener, una taula redona, baix el títol "El món global també és un món local?", on van intervenir el periodista i sociolingüista, Toni Mollà, i l'ex-eurodiputat, filóleg i periodista, Jordi Sebastià, on van tractar la influència de la globalització, sobretot en els entorns rurals, i com afecta individualmente i col·lectivament la vida dels veïns i les veïnes. 

L'acte, que va reunir un centenar de persones, va estar coordinat pel president de la Mancomunitat i alcalde de Benifairó de la Valldigna, Josep Antoni Alberola. Durant les intervencions dels dos convidats, es van tractar aspectes concrets de la globalització, un concepte que, segons Jordi Sebastià, arranca en l'antiga Grècia dels cínics. Per la seua banda, Toni Mollà se centrà en la qüestió sociolingüística i el paper de les llengües en este fenomen. 

Esta taula, organitzada per la Mancomunitat de la Valldigna amb la col·laboració de la Conselleria de Cultura, va obrir les activitats de reflexió sobre l'actualitat que es desenvoluparan al Monestir de la Valldigna al llarg de l'any. 

globalitzacio 2