Simat celebrarà les seues festes el 4, 5 i 6 d’agost

logo 1 simat 14 x 16

Simat celebrarà les seues festes el 4, 5 i 6 d’agost

El 61% dels votants ha escollit l’opció de continuar amb els dies tradicionals

Simat de la Valldigna celebrarà el pròxim any les seues festes els dies 4, 5 i 6 d’agost, com s’havia fet fins ara. Així ho han decidit el 61% dels votants que han participat en la consulta ciutadana que es va celebrar, mitjançant votació electrònica, des del passat dimarts 17 de desembre fins el diumenge 22 de desembre del 2019.

En total, 573 veïns i veïnes del municipi (331 dones i 242 homes), és a dir, un 18% del cens van acudir a l’Ajuntament o van accedir a la pàgina en línia que s’havia habilitat per escollir si decidien canviar la data de les seues festes al cap de setmana o celebrar-les els dies que de manera tradicional s’havien celebrat (4, 5 i 6 d’agost).

Des del consistori s’han manifestat satisfets per la participació de la gent i han destacat que acceptaran la decisió de la ciutadania.

Criteris de participació

En esta consulta, sols podien participar les persones de 16 anys o més empadronades a Simat i havien d’identificar-se amb nom, cognoms i DNI per a que el vot fora vàlid. El veïnat sols podia votar una vegada i obligatòriament havia d’escollir entre una de les dos opcions.

Des de l’Ajuntament s’ha controlat en tot moment la votació amb la finalitat de que es compliren tots els criteris i, així, el resultat fora com més fidedigne possible a la realitat.