• Inici
  • Actualitat
  • Simat de la Valldigna clausura el projecte Et Formem el pròxim 28 de novembre

Simat de la Valldigna clausura el projecte Et Formem el pròxim 28 de novembre

IMG 20190802 074557

Simat de la Valldigna clausura el projecte Et Formem el pròxim 28 de novembre

La directora del programa, Ana Fernández, destaca «el nivell d’èxit formatiu i de treball»

Simat de la Valldigna posa punt i final a la seua I edició del projecte Et Formem Simat el pròxim dijous 28 de novembre amb un acte de cloenda, on s’entregarà el Certificat de professionalitat «Activitats auxiliars en conservació i millora de muntanyes» als deu membres participants.

Este programa, cofinançat per Labora.GVA i el Fons Social Europeu, pretén millorar l’ocupabilitat i facilitar la inserció de les persones en risc d’exclusió. D’esta manera, els integrants treballen al mateix temps que es formen en prevenció de riscos laborals, inserció laboral, sensibilització mediambiental i en igualtat de gènere.

Zones d’actuació
L’alumnat participant ha estat treballant durant els últims sis mesos en quatre zones del terme municipal que es divideixen en l’àrea recreativa del riu Vaca, la ruta a la cova Patricio, la ruta Les Arcades i la recuperació i neteja de Forns de Calç.

La directora del programa, Ana Fernández Rojo, ha destacat l’èxit d’esta edició, ja que «ha sigut una gran experiència tant per als alumnes com per als formadors i s’han aconseguit tots els objectius que s’havien proposat». Per aixó, Fernández pretén que el municipi conte amb una segona edició per «ampliar la formació professional».