• Inici
  • Actualitat
  • Simat de la Valldigna prepara dos tallers formatius per previndre la drogodependència

Simat de la Valldigna prepara dos tallers formatius per previndre la drogodependència

Comunicat Simat

Simat de la Valldigna prepara dos tallers formatius per previndre la drogodependència

 

L’objectiu és informar a la ciutadania respecte als problemes que comporten estes substàncies

08.11.2019. L’Ajuntament de Simat de la Valldigna, amb la col·laboració de la Diputació, s’ha sumat a dos tallers formatius, destinats tant a les famílies de joves com als propis adolescents, per previndre sobre els riscos que comporta el consum de drogues.

D’esta manera, el pròxim dimarts 12 de novembre, el psicòleg i especialista, Alexander Rose, realitzarà una xerrada a la Casa de la Cultura, de 17:30 a 19:30 hores, baix el títol «Educar para prevenir II: adolescencia y conductas de consumo». En este taller, destinat als familiars dels joves, es pretén informar sobre esta problemàtica mitjançant «la participació per a que els adults exposen els seus dubtes». Rose destaca que el més important és «saber com afrontar la situació, ja que el que més preocupa als familiars és com gestionar el conflicte».

Dins d’este marc, el consistori també ha preparat un taller el pròxim 21 de novembre al CEIP Valldigna destinat als adolescents, baix el nom «Escucharnos no solo con la palabra», amb la finalitat de trobar un espai on els joves se senten còmodes per expressar les seues emocions a través de l’humor. El psicòleg remarca que es tracta d’unes activitats necessàries, ja que «les dades demostren que durant els últims anys hi hagut un augment en el consum d’alcohol i tabac i s’ha normalitzat entre els joves el cannabis».