• Inici
  • Actualitat
  • Simat acull per primera vegada el Clínic de Futbol del Valencia CF

Simat acull per primera vegada el Clínic de Futbol del Valencia CF

Cartell_Simat_Clínic_VCF.jpg

El curs tindrà lloc del 24 al 28 de juny al poliesportiu municipal

Simat de la Valldigna acollirà el pròxim mes de juny, i per primera vegada, el Clínic de Futbol del Valencia CF. El curs començarà el 24 de juny i conclourà el dia 28 amb un partit d’exhibició i l’acte de cloenda. L’horari serà de 09.00 a 13.30 hores.

Aquests cursos donen l’oportunitat a tots els xiquets i xiquetes de Simat i dels voltants de gaudir d’entrenaments de la mà dels formadors de l’escola del Valencia CF, amb la mateixa metodologia que han emprat amb jugadors mundialment coneguts.

Des de l’organització del Clínic assenyalen que la seua metodologia té la intenció d’observar l’evolució dels participants en 5 dies i es basa en tres pilars fonamentals: el desenvolupament de l’autonomia personal, l’aprenentatge d’habilitats necessàries per a la competició i la transmissió del sentiment valencianista mitjançant els valors dels jugadors més significatius del club.

El Clínic està adreçat a xiquets, xiquetes i joves d’edats compreses entre els 5 i els 16 anys. La inscripció es pot realitzar mitjançant el formulari de la pàgina web del Clínic (https://vcfcampusclinics.com/simat/). Si bé el preu del curs és de 180 euros, els participants que són jugadors del Simat CF poden beneficiar-se de 10 euros de descompte i, si a banda, s’inscriuen dos o més germans, el descompte serà de 15 euros per participant.A més a més, des de la directiva del Club de Futbol Simat, han indicat que estan treballant per tal de tindre patrocinadors i ajudes que puguen reduir el preu del curs. No obstant això, s’haurà d’abonar el preu que consta a la web i després, en funció de les ajudes obtingudes, abonarà a cada participant l’ajuda.

Totes i tots els participants rebran una equipació completa d’entrenament del València i, a banda dels entrenaments, hi haurà activitats complementàries com Futbol bombolla, spiribol, o una excursió a la Ciutat Esportiva del Valencia CF.

Per a l’alcalde del municipi simater, Víctor Mansanet, acollir un esdeveniment d’aquest tarannà «és tot un orgull per al nostre poble i volem que es senten com a casa». A més a més, ha desitjat que siguen uns dies de «convivència en harmonia i molt profitosos per a totes i tots els participants».