• Inici
  • Actualitat
  • Èxit de participació en el primer Clínic de futbol femení de la Safor celebrat a Simat

Èxit de participació en el primer Clínic de futbol femení de la Safor celebrat a Simat

Clinic_08.jpg

Fotografia de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana

 

Han participat vora 90 xiques entre 6 i 14 anys

El camp de futbol municipal de Simat de la Valldigna es va convertir ahir en l’epicentre del futbol femení en la categoria d’infantil per haver acollit el Clínic de la Safor organitzat per la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana, amb la col·laboració del C.F. Simat i de l'Ajuntament de Simat.

El Clínic comptà amb vora 90 participants tant de Simat com d’altres municipis de la comarca i amb edats compreses entre els 6 i els 14 anys. A més a més, per participar-hi no era un requisit saber jugar a futbol prèviament, ja que l’objectiu d’aquests clínics és tindre un primer contacte amb l’esport que demostre que es pot gaudir molt amb ell i promocionar-lo entre les més menudes.

La jornada començà a les 17.30 hores amb l’entrenament, on es van indicar nocions bàsiques d’aquest esport amb una xerrada i es van desenvolupar diversos exercicis d’escalfament i tècnics.

Posteriorment, es va jugar un partit amistós entre la Selecció Valenciana Sub15 i el C.F. Simat infantil masculí. En finalitzar el partit, que va quedar 1 a 2 a favor de la selecció, l’Ajuntament simater va convidar a totes i tots els participants a un berenar al bar del poliesportiu. A més a més, es van entregar samarretes del Clínic a totes les participants.

Era la primera vegada que un curs d'estes característiques se celebrava al municipi simater i la valoració que es fa des de l’organització és molt positiva. A l’esdeveniment va estar present Raul Oltra, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Simat i Víctor Mansanet, alcalde, qui ha declarat que el Clínic «ha sigut una extraordinària experiència i una viva mostra de l'evolució del futbol entre les dones». A banda, ha donat l'enhorabona a la Federació i al CF Simat «per esta brillant iniciativa».

Per la seua part, el president del C.F Simat, Raul Huet, ha manifestat que des del Club estan molt contents «perquè ha sigut tot un èxit». També ha agraït la col·laboració de l’Ajuntament, així com la implicació de la Federació, i ha animat a les xiquetes del municipi simater a seguir descobrint aquest esport «per poder donar continuïtat a esdeveniments d’aquest tipus».