• Inici
  • Actualitat
  • Simat acull el pròxim Clínic de futbol femení de la Safor

Simat acull el pròxim Clínic de futbol femení de la Safor

clinic_la_safor.jpg

El curs tindrà lloc el pròxim 24 d’abril al poliesportiu municipal

El CF Simat i la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Simat, han organitzat el Clínic (curs intensiu) de Futbol Femení de la Safor, que se celebrarà en el el Poliesportiu de Simat de la Valldigna el pròxim 24 d'abril de 2019.

És la primera vegada que un curs d'estes característiques se celebra al municipi simater. Segons els organitzadors, este esdeveniment esportiu té com a finalitat "potenciar la pràctica del futbol femení".

Totes les xiquetes que tinguen una edat entre 6 i 14 anys, poden participar-hi, inclús aquelles que no hagen practicat mai el futbol. Les interessades poden inscriure's en el Bar del Poliesportiu de Simat o entrant en l'adreça electrònica que s'indica més avall.

Totes les participants iniciaran el Clínic a les 17.30 h. de la vesprada, junt amb els entrenadors o entrenadores de la Federació, i posteriorment, es disputarà un partit amistós entre l'Infantil del CF SIMAT i la Sub15 de la Comunitat Valenciana.

La inscripció és totalment gratuïta i totes les participants seran obsequiades amb una samarreta del Clínic. En finalitzar el curs, hi haurà un berenar també gratuït.

Per a apuntar-se al Clínic electrònicament, les interessades han d'entrar en la pàgina web de la Federació: www.ffcv.es, buscar on posa "Clinics femeninos" (entrar), seleccionar el Clínic (la Safor), omplir les dades de les xiquetes i elegir la talla de la samarreta. Aquest és l'enllaç directe.

L’alcalde de Simat, Víctor Mansanet, ha expressat la seua felicitació als organitzadors i, de manera especial, al CF Simat. A més a més, ha animat «a totes les xiquetes i xiques que tenen entre 6 i 24 anys a participar i disfrutar d'esta activitat».

clinic_la_safor.jpg