• Inici
  • Actualitat
  • Simat de la Valldigna adquireix una plataforma articulada per a la brigada municipal

Simat de la Valldigna adquireix una plataforma articulada per a la brigada municipal

FOTO_Simat_Mansanet_i_Ribera.JPG

Aquesta compra ha estat possible gràcies a la Mancomunitat de la Valldigna

L’Ajuntament de Simat de la Valldigna ha adquirit una plataforma articulada que facilitarà el treball als operaris de la brigada municipal. Encara que la màquina és de segona mà, la qual cosa ha abaratit considerablement el seu preu, es troba en perfectes condicions i amb total garantia de seguretat.

Fins ara, treballs tan quotidians com canviar les lluminàries de la xarxa d’enllumenat públic, penjar algun cartell a gran altura o talar alguns arbres, requerien haver de llogar constantment maquinària d’aquestes característiques, la qual cosa suposava una gran despesa i retardava les actuacions.

Ara, amb aquesta adquisició, els treballadors municipals tindran total disponibilitat per tal de dur a terme aquestes tasques, la qual cosa redundarà en la millora de serveis del municipi. A més a més, encara que ara s’ha fet una despesa considerable, s’amortirà la inversió, perquè ja no caldrà arrendar aquesta maquinària.

En concret, la plataforma adquirida es tracta d’un model de la marca Haulotte que pot assolir fins als 12 metres i mig d’altura. Aquest model, encara que de dimensions reduïdes, és robust i fiable i es caracteritza pel seu fàcil funcionament i maneig. A més a més, té la seguretat augmentada gràcies al limitador de càrrega en la plataforma.

Aquesta màquina, adquirida amb l’ajuda de la Mancomunitat de la Valldigna, es suma a la compra recent de dues màquines trituradores de poda per als ajuntaments de Barx i Benifairó de la Valldigna, que permetran no haver de cremar els rostolls i emprar-los com a compost als jardins. A més a més, està prevista la compra de dues plataformes elevadores més per a Barx i Benifairó i un vehicle elèctric per a Simat.

Per a Vicent Ribera, president de la Mancomunitat de la Valldigna i primer tinent d’alcalde de Simat, aquesta adquisició permetrà realitzar «intervencions molt més ràpides al mobiliari urbà i amb total seguretat».