• Inici
  • Actualitat
  • El director general de Turisme, Josep Gisbert, visita l’Oficina de Turisme de Simat de la Valldigna després de la seua ampliació i millora

El director general de Turisme, Josep Gisbert, visita l’Oficina de Turisme de Simat de la Valldigna després de la seua ampliació i millora

Simat_Tourist_Info.jpg

En aquesta intervenció s’ha creat un magatzem, s’ha renovat el mobiliari i la pantalla tàctil i s’ha restaurat la coberta de fusta

El director general de Turisme ha visitat aquest matí l’oficina de turisme de Simat de la Valldigna per tal de comprovar de primera mà les millores realitzades a la infraestructura gràcies a una subvenció de la Generalitat Valenciana.

Gisbert s’ha reunit amb l’alcalde del municipi simater, Víctor Mansanet, i amb la directora de l’Oficina de Turisme, Sara Pastor, que han aprofitat l’encontre per a mostrar-li totes les iniciatives que es realitzen a Simat en matèria de Turisme, com és l’adhesió a ‘Territori Borgia’ o a ‘Pueblos mágicos de España’.

El director general ha valorat molt positivament la intervenció a la Tourist Info i s’ha interessat molt per les activitats turístiques i culturals de Simat. A més a més, ha proposat noves aliances i projectes de col·laboració futurs entre ambdues institucions.

Ampliació i renovació de l’Oficina de Turisme
En concret, la intervenció en la Tourist Info de Simat, ubicada al Passeig 9 d’octubre, ha consistit en l’ampliació de l’oficina, la creació d’un magatzem, la instal·lació de nou mobiliari, la renovació de la pantalla tàctil amb informació 24 hores, la restauració de la coberta de fusta i la renovació del sòl.

La inversió realitzada ha sigut de 25.775 euros, dels quals l’Agència Valenciana de Turisme ha abonat més de la meitat.

Per a la directora de l’Oficina de Turisme, Sara Pastor, aquesta obra suposa «una millora exponencial de l’atenció als turistes», ja que l’oficina disposa de més espai, més comoditats i la possibilitat de mostrar més expositors amb informació turística. A més a més, amb la modernització de la pantalla tàctil «hi ha informació disponible 24 hores», assegura. A banda, hi ha més espai per a la ‘taula accessible’, que disposa d’un bucle magnètic portàtil, compatible amb la majoria de pròtesis auditives, i que permet la comunicació amb persones amb diversitat funcional auditiva.

Guia de senderisme
Atés que una de les activitats més demandades, a banda de les visites al Monestir, és el senderisme, des de la regidoria de Turisme s’ha vist la necessitat d’editar una nova guia amb set rutes que es poden realitzar als voltants del municipi.

Aquesta completa guia inclou les rutes: El Castell d’Alfàndec, el Camí vell de les Foies, el Camí dels Burros, la Pujada al Toro, la Ruta del Buixcarró, la Ruta dels Monestirs, i la del Malet i Realenc. A més a més, inclou telèfons d’interés com el Centre de Salut o la Policia Local i un plànol amb totes les rutes senyalitzades amb informació útil com els perfils d’altitud, la distància o la dificultat de les rutes.

Amb totes aquestes actuacions, l’Ajuntament de Simat de la Valldigna pretén oferir un millor servei i una oferta diversificada per als milers de visitants que any rere any visiten la localitat.

Simat_dir._gral_Turisme_1.JPG