• Inici
  • Actualitat
  • Simat de la Valldigna va plantar ahir 400 pinets amb motiu del Dia de l’Arbre

Simat de la Valldigna va plantar ahir 400 pinets amb motiu del Dia de l’Arbre

28.jpeg

La jornada va estar marcada per la presència de xiquets i xiquetes

Simat de la Valldigna celebrà ahir diumenge el Dia de l’Arbre amb una plantada popular organitzada pel consistori simater a la zona de Clots d’Isidoro.

L’acte va comptar amb la participació de nombrosos pares, mares, xiquets i xiquetes i treballadors i treballadores de l’Ajuntament, que van aprofitar l’assolellat dia per a plantar 400 pinets i reforestar un paratge que va patir les conseqüències d’un incendi forestal.

Els i les participants es van reunir de bon matí a la Plaça Constitució i es van dirigir als Clots d’Isidoro, on es va distribuir un esmorzar com a agraïment per la seua participació.

Atés que la zona a reforestar era la mateixa que en edicions anteriors, també van poder contemplar i comprovar el creixement dels pinets plantats els últims anys.

L’Ajuntament va agrair l’assistència a totes i tots i va valorar el treball fet per la brigada municipal per tal de preparar el terreny, així com la col·laboració inestimable de l’agent forestal Miquel Ortique.

A més a més, l’alcalde de Simat, Víctor Mansanet, i la Regidora d’Hisenda, Margarita Palomares, van destacar la presència de xiquets i xiquetes, alguns dels quals van tindre ahir el seu primer contacte amb aquest tipus d’activitat. Per a Mansanet, açò suposa «un acte de conscienciació i de compromís amb la naturalesa, una clara aposta per la vida».

Amb més de deu edicions celebrades, la plantada popular amb motiu del Dia de l’Arbre està més que consolidada a Simat de la Valldigna, i des del Consistori esperen poder continuar amb aquesta iniciativa que ajuda a sensibilitzar a tota la població de la necessitat de protegir i estimar la natura.