• Inici
  • Actualitat
  • Simat de la Valldigna plantarà 400 pins aquest diumenge amb motiu del Dia de l’Arbre

Simat de la Valldigna plantarà 400 pins aquest diumenge amb motiu del Dia de l’Arbre

Dia_arbre_2019.png

Es reforestarà, com en edicions anteriors, la zona Clots d’Isidoro

Simat de la Valldigna celebrarà un any més el Dia de l’Arbre aquest diumenge, 10 de febrer, amb una plantada popular organitzada pel consistori simater a la zona de Clots d’Isidoro.

La jornada començarà a les 09.30 hores a la plaça de la Constitució, on es reuniran tots els participants, i tot seguit es dirigiran cap als Clots d’Isidoro, on començaran els treballs de replantació de pins. A més a més, des de l’Ajuntament es convidarà a esmorzar a totes aquelles persones que hi participen com a mostra d’agraïment.

La reforestació es durà a terme, com en les passades edicions, a la zona de Clots d’Isidoro, atés que és una zona que va estar afectada per un incendi forestal. A més, per tal de facilitar la jornada de reforestació, la brigada municipal s’encarregarà de fer els clots on es plantaran els pins.

Les més de deu edicions d’aquesta fita, fan que siga una iniciativa més que consolidada al municipi simater, que pretén, a més de reforestar una zona afectada, sensibilitzar a tota la població de la necessitat de protegir i estimar la natura i dels beneficis que comporta.

El regidor de Medi Ambient, Vicent Ribera, ha convidat a participar-hi a totes les persones que vulguen, des dels més menuts fins als grans, perquè «és una bona oportunitat per gaudir de la naturalesa i per conscienciar-nos de la importància que té cuidar l’entorn que ens envolta».

Des del Consistori es recorda que la participació en aquesta iniciativa és gratuïta i agraeix la col·laboració de totes i tots.