• Inici
  • Actualitat
  • Simat de la Valldigna ja espera amb il·lusió l’arribada dels Reis Mags d’Orient

Simat de la Valldigna ja espera amb il·lusió l’arribada dels Reis Mags d’Orient

magi-3795282_960_720.jpg

Es poden dipositar les cartes a la bústia reial ubicada a la porta de l’Ajuntament

L’Ajuntament de Simat de la Valldigna ho té tot preparat perquè aquest dissabte, dia 5, els xiquets i xiquetes del municipi reben els Reis Mags d’Orient en un dels dies més màgics i especials de l’any que acaba de començar.

I és que des d’ahir dimecres, ja està ubicada a la porta de l’Ajuntament la bústia reial que conté tots els desitjos dels més menuts de cada casa. A més a més, a l’Ajuntament poden agafar cartes decorades per tal d’emplenar-les amb allò que més anhelen.

El dissabte, dia dels Reis, començarà amb la visita dels patges reials a les 12 del migdia, els quals eixiran des de la Font Gran i la Font Menor per a dirigir-se a l’Ajuntament per arreplegar les cartes dirigides als Reis Mags. No obstant això, els que no hagen pogut deixar abans les cartes a la bústia reial ubicada al consistori, les podran fer arribar eixe mateix dia als emissaris.

A les sis i mitja de la vesprada, la cavalcada eixirà de la Font Menor i es dirigirà cap a l’Església, i tot seguit passaran per alguns carrers de Simat per a acabar a la Plaça de la Constitució, on realitzaran els tradicionals parlaments. Durant la cavalcada, els menuts s’ho passaran d’allò més bé arreplegant els joguets i les llepolies que repartiran els Reis Mags i els seus emissaris. I perquè tots i totes puguen menjar sense cap problema, estes seran sense gluten.

Una vegada finalitzats els parlaments, els Reis Mags es dirigiran a les cases que ho hagen sol·licitat per fer entrega dels regals i complir amb els desitjos dels menuts i no tan menuts.

La Regidora de Festes, Almudena Donet, ha destacat que el Consistori «prepara amb molta il·lusió aquest dia», sabedor que «és una data molt important i especial per als nostres xiquets i xiquetes». A més a més, convida a tot el poble a «participar i compartir l’alegria de la Nit de Reis».