• Inici
  • Actualitat
  • Simat de la Valldigna rep aquest diumenge al Pare Nadal amb moltes activitats per a xiquets i xiquetes

Simat de la Valldigna rep aquest diumenge al Pare Nadal amb moltes activitats per a xiquets i xiquetes

pare_nadal_Simat.jpg

 

També hi haurà diversos concerts de Nadal a càrrec de les agrupacions musicals simateres

L’Ajuntament de Simat de la Valldigna continua oferint propostes d’oci amb motiu de les festes de Nadal, cada vegada més a prop. Si bé el cap de setmana passat va tenir lloc la Fira de Nadal del llibre i artesania, aquest cap de setmana els protagonistes són els més menuts i menudes de cada casa que rebran amb il·lusió l’arribada del Pare Nadal.

I és que, com ja és tradició a Simat, la Regidoria de Festes i Joventut ha organitzat un complet programa per aquest diumenge, dia 23, per tal de gaudir d’aquesta data tan especial amb els més menuts. Les activitats començaran a les 16.00 hores a la plaça de la Constitució, on tot el poble rebrà al Pare Nadal.

Tot seguit, al carrer del Convent donaran inici les nombroses activitats preparades enguany i que faran les delícies de tots els públics. Com a novetat, enguany s’instal·larà una bola de neu gegant unflable on podran fer entrega al Pare Nadal de la carta amb tots els desitjos.

A banda, i com altres anys, hi haurà altres atraccions recreatives com un camell mecànic, una pista de cúrling (un esport sobre una pista de gel artificial), una casa unflable del Pare Nadal, i dues paradetes amb gofres palo i cotó-en-pèl.

Concerts de Nadal

A més a més, aquest cap de setmana la música és també protagonista atés que hi ha tres concerts de Nadal. Demà divendres a les 19.30 tindrà lloc la segona audició de Nadal de l’escola de música ‘Mestre Amorós’ a l’Auditori de la Casa de la Música. El dissabte a la mateixa hora serà el torn dels alumnes de conjunt instrumental, del CEIP Valldigna i de la Banda Unió Musical, que oferiran un concert a la mateixa ubicació. Per últim, el diumenge serà el torn de la Coral Polifònica Santa Maria de la Valldigna, que actuarà a les 12.00 amb un repertori molt nadalenc.

Des de l’Ajuntament, es convida a tots els veïns i veïnes, així com als visitants, a participar i a gaudir de tota l’oferta cultural i d’oci que ofereix Simat en aquestes dates tan assenyalades.